Belangrijk: de praktijk heeft op dit moment een patiëntenstop.

Important: currently this practice is not accepting new patients.

Aanmelden / telefonische bereikbaarheid


U kunt zich telefonisch aanmelden via: 088-2992137.
De praktijk is maandag tussen 11.00 en 12.00 uur telefonisch bereikbaar. Op andere tijden kunt u een bericht inspreken. Dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

You can register as a patient by phone.
Mondays from 11.00 a.m. till 1200 a.m. there is a consultation hour and a possibility to register. At other times you can leave a message on the answering machine. Telephone number: 088-2992137.

Wachttijden


De praktijk heeft op dit moment een patiëntenstop.
Currently this practice is not accepting new patients.

Contactgegevens


Psychotherapiepraktijk Zuidoost / Hr. K.Odink
Gezondheidscentrum Holendrecht, Niftrikhof 20, 1106 SB, Amsterdam
E-mail: kodink@gazo.nl / Telefoon: 088-2992137
*Indien u mij een email stuurt, houdt het dan in verband met de privacy kort en vermeldt alstublieft altijd uw telefoonnummer.

Locatie


Mijn praktijk is te vinden in Gezondheidscentrum Holendrecht in Amsterdam Zuid-Oost (Niftrikhof 20, 1106 SB, Amsterdam), vlakbij metrostation Holendrecht. Er is een ruime parkeergelegenheid bij de praktijk.

Spoed


In geval van spoed kunt u het beste contact opnemen met uw eigen huisarts of met de doktersdienst op telefoonnummer: 088-0030600.

Vervanging


In geval van afwezigheid is er vervanging door een naaste collega. Zijn of haar telefoonnummer zal op deze pagina vermeld worden.

Privacystatement


Het Privacystatement van Psychotherapiepraktijk Zuidoost legt uit hoe de praktijk met informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon omgaat, zoals bedoeld in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).